Alex Dima

Pro TV | acum 11 luni 23 zile
Alex Dima

Corespondent ProTv

“Romania, te iubesc” inseamna o buna parte din viata mea. Este copilul la nasterea caruia am participat, l-am crescut, am suferit atunci cand a avut probleme si m-am bucurat de succesele lui, iar acum ca este mare sunt tare mandru de el. Este emisiunea unde se face altfel de jurnalism, care ia atitudine, care nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume.

Munca la “Romania, te iubesc” inseamna o mare bucurie dar si o raspundere uriasa. Fiecare material bun ne obliga la realizarea altuia si mai bun. Urcam o scara si nu avem nici dreptul si nici voie sa coboram. Un material de 40 de minute inseamna uneori si doua luni de munca, multe nopti nedormite, filmari in zapada, ploaie sau pe arsita, urmariri ca in filme, adrenalina, contactul cu indivizi mai putin prietenosi dar si zeci de ore de vizionat, scris si montat. Este stilul de viata pe care l-am ales si nu regret nici o secunda decizia luata.

Satisfactiile sunt pe masura muncii. Atunci cand vezi ca mii de hectare de padure au scapat de drujbe si topoare, cand zeci de copii si-au gasit o familie, cand oameni care stateau in zapada au fost salvati, cand autostrazi care pareau ca nu vor mai fi gata niciodata se construiesc si exemple sunt multe, ai dreptul intr-o mica masura sa spui ca esti multumit. Mai sunt insa multe de facut. Sper sa reusim sa schimbam atitudini, obiceiuri, sa oferim solutii si sa mergem inainte, sa intelegem ca daca vrem sa schimbam ceva trebuie sa incepem cu noi si cu cei de langa noi. Sa nu ne mai plangem si sa facem.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Alex Dima,

De acelasi autor

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

facebook