Cosmin Savu

Pro TV | acum 11 luni 23 zile
Cosmin Savu

Corespondent ProTv

“Romania, te iubesc” este modul in care ma exprim jurnalistic. Este modul in care functionam si comunicam .

Nopti nedormite, tone de documente si arhive citite, ore de filmare si montaj si satisfactia unor produse apreciate de cei care ne urmaresc.

Suntem intrebati deseori – “ati facut reportajul despre X, si? Ce s-a schimbat?”. Peste noapte nu se schimba nimic, mai ales intr-o tara ca Romania, dar impreuna cu cei care ne urmaresc putem schimba multe.

Totul incepe de la filosofia de a privi lucrurile. Atitudinea ciobanasului din Miorita nu este cel mai indicat mod de a rectiona in fata nedreptatilor – trebuie sa luptam si, oricat de bombastic ar suna, sa incercam sa lasam o alta Romanie copiilor nostri. Toti vrem o tara ca afara, pai S-O FACEM!

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Cosmin Savu,

De acelasi autor

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

facebook