Paula Herlo

Pro TV | acum 11 luni 23 zile
Paula Herlo

Corespondent ProTv

Romania, te iubesc” a fost din prima clipa provocarea pe care o asteptam demult. Inca mai e. Pentru ca fiecare editie, fiecare sezon, lanseaza noi provocari si aduce in atentie probleme grave, nespuse pana acum.

Sunt mandra ca fac parte din echipa care a deschis romanilor apetitul pentru anchete si reportaje si care realizeaza cea mai buna emisiunea de gen din Romania.

Romania, te iubesc” imi da sansa sa ma desfasor ca jurnalist. Sa fac demostratii, sa aduc probe, sa le arat telespectatorilor toate fatetele subiectelor pe care le dezbat. E visul oricarui reporter.

Reportajele mele au schimbat legi, au infiintat Institutii care salveaza vietile bolnavilor de cancer, au rescris destine. Pentru mine nu exista satisfactie mai mare decat sa stiu ca munca mea are rezultate.

Daca ai un subiect de interes sau daca, pur si simplu, vrei sa ne cunoastem, te astept pe www.paulaherlo.ro https://www.facebook.com/herlo.paula Twitter@PaulaHerlo

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Paula Herlo,

De acelasi autor

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

facebook