Rares Nastase

Pro TV | acum 11 luni 23 zile
Rares Nastase

Corespondent ProTv

“Romania, te iubesc” inseamna modul meu de a face ceva pentru Romania. Incerc prin munca mea sa fac ceva pentru a schimba stari de fapt paguboase, mentalitati invechite, legi defectuoase si proaste obiceiuri. Nu ma astept la minuni. Dar cred ca fiecare pas facut in demersul meu jurnalistic sa duca la normalitate, sa opreasca abuzuri si ilegalitati.

Azi esti in creierii muntilor, in noroi si izolare, maine esti pe o proprietate impunatoare, in lux. Acum filmezi cu oameni deschisi si primitori iar cateva ore mai tarziu pui intrebari incomode unor indivizi implicati in tot felul de afaceri dubioase. Interlocutori diferiti, locuri diferite, asta a fost de altfel pentru mine magnetul care m-a atras in meseria asta.

Satisfactia vine din reportajul de investigatie, anchetele prin care dezvalui fraude si lucruri urate, aflate sub nasul tuturor, de dimensiunea carora putini isi dau seama, cu multe interese private, pe spatele romanilor. Cand arat cum suntem furati pe fata, cand pot sa ajut niste oameni, si sa stopez scurgeri de fonduri, de aici izvoraste satisfactia. Si am si un interes subiectiv - Imi doresc ca macar prin emisiunea asta sa pot spune ca am facut ceva pentru Romania copiilor mei.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Rares Nastase,

De acelasi autor

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

facebook