Ei au piscine in curtea hotelului, noi nu avem nici macar dusuri. Turismul romanesc, pus in oglinda cu cel al Turciei sau Bulgariei

Pro TV | Publicat acum 3 ani 8 luni
Embed:

La intoarcerea din vacanta, tragem linie si vorbim despre concedii. Ale lor si ale noastre. La noi si la ei, la vecini. Si descoperim litoralul romanesc, asa cum nu l-ati mai vazut.

La intoarcerea din vacanta, tragem linie si vorbim despre concedii. Ale lor si ale noastre. La noi si la ei, la vecini. Si descoperim litoralul romanesc, asa cum nu l-ati mai vazut. Cine n-a vazut, nu crede. Cine a fost, mai vrea.

In Turcia, Grecia si Bulgaria, luxul costa mai putin decat la noi si ai ca bonus zambete largi si calduroase. Cu 800 de euro stai in concediu la "ultra all inclusive", alintat de un personal bine antrenat, care mai rupe si pe romaneste daca ii dai ocazia.

Plajele sunt curate, mancarea prea multa, distractia din belsug, dar cu respect pentru turist. De ce ei pot si noi nu? Incercam sa raspundem la aceasta intrebare.

Vom pune in oglinda ofertele hotelierilor de la noi, cu cele ale vecinilor nostri. Daca la noi, totul se plateste, la ei multe servicii sunt incluse.

Sedinte de spa, calarie in apa, river-rafting, prezentari de moda, spectacole - toate pentru zambetul si confortul turistilor.

Ei au piscine in curtea hotelului, noi nu avem nici macar dusuri.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: romania te iubesc, turism, oferte, hoteluri,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.