Marea defrisare 1. Cine se pune cu Mafia lemnului este pedepsit!

Pro TV | Publicat acum 3 ani 8 luni
Embed:

Hoti prinsi la furat, atacuri violente in miez de noapte, autoritati incompetente si partase la furt, munti intregi acoperiti cu cioate. Intr-un cuvant, un dezastru!

Hoti prinsi la furat, atacuri violente in miez de noapte, autoritati incompetente si partase la furt, munti intregi acoperiti cu cioate. Intr-un cuvant, un dezastru! In timp ce alte tari isi protejeaza padurea, la noi lucrurile stau invers. Un inventar al padurilor nu s-a facut de 25 de ani. Stim doar din statistici cata padure mai avem. Nu ne este insa clar cat s-a taiat, ce suprafete sunt neadministrate si nici cat ar trebui sa plantam.

Colosi industrialii din alte tari toaca pe teritoriul Romaniei, din padurile noastre, milioane de metri cubi in fiecare an. Cine se pune cu Mafia lemnului este pedepsit. La Joseni, un om a fost snopit in bataie, iar pe capul fostului deputat Garda Dezideriu s-a pus un pret.

La Grinties batranii satului isi plag padurile neprimite inapoi si taiate. La Tulghes, seful ocol a incuiat poarta in fata echipei ProTV.

In tot acest timp, padurile in zona se raresc.
 

Sursa: Pro TV
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.