Un roman misca New York-ul. Mihai Horodniceanu, "creierul" traficului de suprafata al metropolei

Pro TV | Publicat acum 5 ani 17 zile
Embed:

Functionari corupti, alesi mai interesati de propriile castiguri decat de cele ale poporului, si afaceristi pusi pe capatuiala: sistem romanesc

UN ROMAN MISCA NEW YORK-UL

Pare ca traim un vesnic blestem, ce ne impiedica sa construim o infrastructura, si ne condamna sa ne multumim cu cele mai primitive sosele si cele mai rudimentare retele de transport in comun. Si creiere ar fi! Respins de autoritatile romane, Mihai Horodniceanu a condus ani de zile intreg traficul de suprafata al New York-ului. Acum, americanii i-au incredintat modernizarea intregii retele de metrou din metropola.

HRANA SANATOASA, UN LUX- Anca

Traim intr-o lume in care guverneaza banul, profitul si foamea! Mancarea sanatoasa, fara aditivi si fara pesticide, a devenit un lux! Cele mai multe alimente bio sunt de 10 ori mai scumpe decat cele din industria alimentara conventionala. Culmea e ca nici macar pretul urias nu iti da garantia ca mananci sanatos. Cat e eco, cat e bio sau organic? Ce inseamna traditional sau natural in marketing? Eco, bio, organic, taranesc, traditional, natural! Romanii sunt bombardati cu informatii despre mancarea care li se ofera - pe tarabe sau in magazine! Putina lume stie insa ca pana si in alimentele bio sunt permise E-urile - conform legislatiei europene! La fel, si in produsele traditionale - care-si pacalesc usor clientii! Iar adeptii curentului slow-food protesteaza fata de "conspiratia marketingului alimentar" care ii transforma pe romani in victime sigure.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Paula Herlo, Anca Nastasi,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.