"Romania, te iubesc!": Avem cele mai scumpe autostrazi din lume, dar drumurile exista doar pe hartie - partea a -II-a

Pro TV | Publicat acum 4 ani 11 luni
Embed:

Daca tot am pomenit de campioni, sa ne mai laudam cu o performanta: am cheltuit zeci de milioane de euro pe nimic. Sa zicem tehnic pe proiecte si studii neaplicate. Prostie sau interes?

AutostraDA – o ancheta realizata de Alex Dima
 

Aceasta este intrebarea. Zeci de milioane de euro am platit pentru ca autostrada Transilvania a trecut drept printr-un depozit de materiale periculoase.

Chiar daca acum americanii au ajuns la o noua intelegere cu guvernul Romaniei, la noi se sta in continuare. Nu si Kosovo, unde au mutat mare parte din utilaje.

Albania se poate lauda cu un record. Acolo s-a construit o autostrada prin munti in doar 2 ani de zile.

La noi, abia acum au inceput lucrarile pe tronsonul Sibiu-Deva. Avem morti pe sosele, timpi pierduti si cozi intinse pe kilometri. Sa traversezi Romania la volan e un cosmar.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania, te iubesc, Alex Dima,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.