"Romania, te iubesc!": Avem cele mai scumpe autostrazi din lume, dar drumurile exista doar pe hartie - partea I

Pro TV | Publicat acum 4 ani 11 luni
Embed:

De la mare si pana la Bucuresti, autostrada ba apare, ba dispare. In locurile prin care trebuia sa treaca o autostrada bate vantul, e pustiu.

AutostraDA - o ancheta realizata de Alex Dima

Constructorii au plecat, dar nu cu mana goala. Zonele prin care trece autostrada au ajuns adevarate gauri negre in care dispar zeci de milioane de euro. Garduri lipsa pe zeci de kilometri, gropi, parapeti distrusi, dar si toalete pazite strasnic. Asta gasiti pe autostrada Soarelui. Am fi putut sa accesam fonduri europene pentru drumuri.

Altii au facut-o si au construit mii de kilometri. La noi, nu s-a putut si ne-am miscat mult sub viteza melcului. Si pe autostrada Bucuresti-Pitesti se fura gardurile.

Cum sunt pazite si cat ne acosta acest lucru. Iar autostrada Bucuresti-Ploiesti pare ca nu se mai termina niciodata.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania, te iubesc, Alex Dima,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.