Romania, te iubesc: Ce s-a intamplat cu "revolutionarii" care in decembrie '89 erau in puscarie

Pro TV | Publicat acum 4 ani 11 luni
Embed:

N-au iesit in strada, dar au certificate de revolutionari. Pe unii dintre ei i-ati cunoscut anul trecut intr-o ancheta care a vorbit despre revolutionarii de carton.

AU FOST SAU N-AU FOST - un material realizat de Cosmin Savu

Dupa o luna erau chemati de procurori la audieri. Ne-am intors la Brasov sa vedem in ce stadiu sunt certcetarile. Intamplator sau nu, falsii luptatori sunt inca liberi, cu banii in cont, bucurandu-se si acum de beneficiile primite in ultimii ani. A trecut un an de cand "Romania, te iubesc" a aratat ca statul ofera ajutoare pentru revolutionari sub forma de bani, facilitati fiscale sau terenuri unor impostori. Ne-am intors dupa un an, sa vedem in ce stadiu sunt cercetarile. La Zarnesti, acolo unde cercetarile continua, s-au gasit noi cazuri de revolutionari-impostori.

VREAU SI EU PARINTII MEI – Paula Herlo

40.000 de copii abandonati, cu 40.000 de destine distruse. Campania "Vreau si eu parintii mei" a cerut schimbarea legii, pentru ca ei sa nu fie victimele unor prevederi care le luau sansa de a avea o familie. 75.0000 de romani au semnat petitii online care au ajuns mai apoi pe mesele autoritatilor. Dupa ce senatorii si-au dat votul, la o luna de la inceperea campaniei, legea modificata a trecut de Camera Deputatilor urmand a intra in vigoare.

 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania, te iubesc, Cosmin Savu, Paula Herlo,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.