Romania, te iubesc: Cum de seamana povestea agriculturii romanesti cu "Prostia Omeneasca" a lui Ion Creanga

Pro TV | Publicat acum 5 ani 18 zile
Embed:

Calca pe cele mai selecte podiumuri de moda, zambeste de pe copertele revistelor de moda exclusiviste si este muza pentru marii creatori de moda ai lumii.

Secretele Dianei Dondoe - un reportaj realizat de Paula Herlo

Diana Dondoe, pe care Paula Herlo a intalnit-o la Paris, vorbeste deschis despre fata nevazuta a acestei lumi si despre noua ei pasiune, psihologia, pe care o studiaza ca sa se descopere pe ea.

TARA BOGATA CU OAMENI SARACI - Anca Nastasi

Taranul roman fata-n fata cu capitalismul: cine cistiga? In comuna Matca, celebra pentru legumele sale, taranii au muncit pe branci, ca sa ne vanda noua ieftin.

Recolta din vara anului 2011 a fost atat de bogata, incat a salvat PIB-ul Romaniei. Teoretic, toti am castigat. In realitate, mare parte din recolta a ajuns la gunoi, taranii au vandut in pierdere, iar pietele sunt iarasi pline de legume din import. Povestea agriculturii romanesti seamana cu "Prostia Omeneasca" a lui Ion Creanga.

 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania, te iubesc, Paula Herlo, Anca Nastasi,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.