Oamenii sunt lumina! Editia speciala de Pasti 2012

Pro TV | Publicat acum 3 ani 7 luni
Embed:

Oameni minunati, unii coborati parca de pe peretii pictati cu sfinti ai bisericilor, oameni gospodari, credinciosi, veseli, plini de viata!

Oameni minunati, unii coborati parca de pe peretii pictati cu sfinti ai bisericilor, oameni gospodari, credinciosi, veseli, plini de viata! Pe toti i-am prezentat intr-o editie speciala de Pasti, in 2012. Atunci am urcat in inima Maramuresului si am fost primiti in casa prea sfintitului Iustinian, pastor al crestinilor din acest colt de rai. Un calugar de a carui dragoste de oameni si de Dumnezeu au venit si vin sa se umple generatii de credinciosi.

Spunem, de regula, ca omul sfinteste locul. Numai ca la Rohia-locul in care Inaltul Iustinian s-a calugarit, locul sfinteste omul. Acolo a trait si a murit Nicolae Steinhardt.

L-am cunsocut si pe cel care l-a calugarit in ascuns, departe de ochii securistilor. In aceste locuri, oamenii traiesc profund vestea ca Hristos a inviat iar cand vorbesc despre Dumnezeu o fac cu toata taria si convingerea.

Astfel de oameni sunt in manastire, dar si in satele din jur. Libotin este unul dintre ele.
 

Sursa: Pro TV
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.