Patria vinului: de la Burebista si viile arse pana la Murfatlar. Primul reportaj din crama guvernatorului Mugur Isarescu

Pro TV | Publicat acum 3 ani 7 luni
Embed:

In vino veritas" spune un proverb latin, in traducere “in vin este adevarul”. Si adevarul este ca domeniul vinului incepe sa functioneze la noi si te face sa spui, fara sa gresesti, "Romania, te iubesc!".

In vremuri in care toata lumea plange de mila agriculturii si se vaita ca dam cu piciorul milioanelor oferite de Uniune, via si vinul au reusit sa atraga tot ce se putea din fondurile europene.

Avem dealuri acoperite cu vii, vin de calitate, crame noi. Mai nou, si turisti veniti din toata lumea se bucura de vinurile noastre.

Poftiti intr-o incursiune ametitoare prin cramele intunecate, cu miros de mucegai si must, un drum care strabate tara de la un capat la altul. De la Pietroasele pana la Jidvei si de la Dragasani pana in viile de la malul marii.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: patria vinului, romania te iubesc, vin, alcool, struguri, crame,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.