Romania, te iubesc: Cum sa castigi prost dintr-o afacere de miliarde de euro? Reteta o detin romanii

Pro TV | Publicat acum 4 ani 11 luni
Embed:

167 de invinuiti si un prejudiciu de 2 milioane si jumatate de lei. Peste 600.000 de euro s-au scurs din Fondul de Pensii, prin intermediul unor indivizi cu relatii si "intrare" la functionari corupti.

Pensii la comanda - Rares Nastase
 
Un caz halucinant, cu implicari in 5 judete si in Capitala. Activitatea din sistemul public de pensii este pusa intr-o lumina penala. Urmariti o ancheta "Romania, te iubesc!" despre intermediari. Iata cum pot asigura doritorilor un venit generos, pe viata, pe baza unor carti de munca falsificate, adeverinte intexistente si diplome de studii fictive.

Buni la munca de jos - Anca Nastasi

Cum sa castigi prost dintr-o afacere de miliarde de euro? Reteta perfecta o detin romanii. In industria modei, unde spaniolii, suedezii, italienii si francezii exporta pe bani grei haine "made in Romania". E drept, ei cumpara de la noi doar mana de lucru ieftina, pe care o transforma intr-un produs finit, ambalat intr-un concept dorit de toata lumea. Ei vand valoare adaugata si castiga, noi vindem munca bruta si supravietuim sau dam faliment.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Rares Nastase, Anca Nastasi, Romania, te iubesc,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.