"Romania, te iubesc": descoperiri epocale, care vor revolutiona medicina, ignorate de autoritati

Pro TV | Publicat acum 4 ani 11 luni
Embed:

Un grup ce cercetatori romani a facut o descoperire care a revolutionat lumea medicala mondiala.

Prea buni pentru Romania - un reportaj realizat de Paula Herlo

Specialisti de la Harvard vin in Romania pentru a lua legatura cu ei, iar chinezii i-au invitat deja sa li se alature in laborator. Acasa, sunt insa ignorati Suntem tara care isi lasa elitele sa plece pentru ca investeste cei mai putini bani din Europa pentru acest sector.

Timpul inseamna viata – Paula Herlo

Sase minute. Atat ii ia senzorului descoperit de o romanca sa depisteze celulele canceroase din sange. Inventia a primit numeroase premii si a fost prezentata la numeroase congrese. Acum echipa ei lucreaza la realizarea unui aparat ce va fi vandut in farmacii, cu care noi toti ne vom putea testa riscul de a dezvolta teribila maladie.

Colectia de falsuri - Rares Nastase

Romania e podiumul pe care isi prezinta colectiile de toamna-iarna, primavara-vara marii creatori de falsuri ai lumii. Autoritatile asista impasibile la show, in vreme ce noi toti traim cu sentimentul ca in magazinele cu staif, preturile mari reflecta buna calitate. In realitate, o intrega mafie a contrafacerilor functioneaza cu succes pe teritoriul tarii noastre, reusind sa-si duca marfa in unele magazine cu pretentii.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Paula Herlo, Rares Nastase, Romania, te iubesc,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.