Romania, te iubesc: Povestea celor care au gasit puterea de a renaste din propria cenusa

Pro TV | Publicat acum 5 ani 18 zile
Embed:

Zece ani a fost campion national la patinaj viteza. De 20 de ani detine un record la juniori care nu a fost inca depasit.

Oamenii sunt lumina – Povestea unui campion – un material realizat de Alex Dima

Eduard Novac este un om nascut campion. Si un om care nu s-a lasat oprit, dupa ce un accident stupid l-a fortat sa-si incheie cariera in sportul de performanta. Si-a invins handicapul si acum pedaleaza in fiecare zi zeci de kilometri alaturi de sportivi profesionisti. De multe ori ajunge la finish inaintea lor.

Oamenii sunt lumina – Povestea unui traficant de droguri care a ales viata – un reportaj semnat de Paula Herlo

Fost traficant si consumator de droguri, un tanar a gasit puterea de a renaste din propria cenusa. Dupa sase de puscarie, libertatea i-a adus credinta ca o poate lua de la capat intr-o lume care lor nu le da nici o sansa. S-a intors la scoala, a devenit voluntar intr-un spital si deseori se intoarce la penitenciar pentru a le vorbi detinutilor despre riscul consumului de droguri si mai ales despre libertate.

Oamenii sunt lumina - Povestea unui alcoolic intors la viata – un material relizat de Alex Dima

60 de beri si 2 litri de votca intr-o singura zi. Este performanta, deloc de invidiat a unui clujean, Raul Giura. Patima bauturii i-a furat si distrus viata. A privit in ochi moartea ani de zile, incercand fara sa reuseasca sa renunte la bautura. Cand nimeni nu-i mai dadea o sansa, s-a intamplat miracolul. S-a oprit din baut, a ajuns seful alcoolicilor anonimi din Romania si incearca acum sa-i convinga si pe altii sa nu mai bea.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Paula Herlo, Alex Dima, Romania, te iubesc,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.