Editie speciala: Oamenii sunt lumina! Duminica, la "Romania, te iubesc!"

Pro TV | Publicat acum 4 ani 5 luni
Embed:

In drumurile lui prin toata tara, corespondentul Stirilor ProTv Alex Dima isi gaseste uneori tihna in manastiri, unde este intampinat de oameni cu har, care nu doar ca L-au gasit pe Dumnezeu, ci El le ghideaza pasii si gandurile.

Tocmai pe acestia ii aduce Alex in editia speciala de Paste a emisiunii "Romania, te iubesc!".

Vedem oameni care traiesc alaturi de Dumnezeu, oameni care se bucura de aceasta traire si ne dau si noua din experienta lor. Pentru ei, Invierea lui Iisus este o certitudine”, spune Alex Dima.
 

Pe langa preoti cu har, precum parintele Veniamin, preotul Constantin Necula, parintele Serafim Caia sau parintele Macarie, in editia de Paste telespectatorii ProTv vor putea asista in taina si la calugarirea unui tanar intr-o pestera in care se fac rugaciuni de mii de ani.

Dupa tot acest drum, Alex spera ca romanii sa inteleaga urmatorul lucru: “Poti sa-l cauti pe Dumnezeu, te poti uita si vorbi cu toti acesti oameni, poti invata de la ei, dar daca vrei sa-L gasesti, trebuie sa-L cauti in tine”.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Inviere, Alex Dima, Paste,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.