Invatamantul romanesc, repetent in fata elevilor

Pro TV | Publicat acum 5 ani 6 luni
Embed:

„Nu esti bun de nimic! Stai jos, 4! Scoala romaneasca e plina de astfel de exemple”, declara corespondentul Stirilor ProTV, Anca Nastasi.

Anca Nastasi aduce in fata telespectatorilor ProTV profesori care au emigrat, altii care au fost umiliti de elevi, dar si elevi care s-au revoltat in momentul in care au considerat ca sunt tratati nedrept.

Toate reformele din invatamant s-au dovedit a fi ineficiente tocmai pentru ca sistemul este unul prafuit, profesorii nu se mai ridica la asteptarile copilului, iar scoala a devenit un adevarat pat al lui Procust. „Efectul asupra societatii: oameni timorati, nesiguri pe ei, fara spirit intreprinzator, debusolati, care cu greu isi gasesc un loc in societate” a declarat ingrijorata Anca Nastasi.

Singurul interesat cu adevarat de schimbare este copilul, dar ce poate el sa faca?a mai precizat corespondentul Stirilor ProTV.

In 2011, peste 114.000 de elevi au picat Bacalaureatul. Cat de mare este prapastia dintre copii si dascali, intre ce invata si ce e de folos, cat e umilinta, cat e chin, batjocura si cat e placere la scoala si cum se poate schimba sistemul ca sa fie eficient afla din ancheta Romania, te iubesc.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Anca Nastasi, Romania, te iubesc!, invatamant, elevi, profesori,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.