"Romania, te iubesc": In 195 de spitale din toata tara au fost cheltuite sume colosale ilegal
Pro TV | acum 5 ani 6 luni
Embed:
  • Rares Nastase
  • Rares Nastase
-->

Cel mai recent raport al Curtii de Conturi arata ca in nu mai putin de 195 de spitale din toata tara au fost cheltuite sume colosale aberant, ilegal si nejustificat.

 

Duminica, 4 martie, emisiunea "Romania, te iubesc!" isi indreapta din nou atentia catre sistemul de sanatate romanesc.

Rares Nastase arata intr-o ancheta minutioasa ca segmentul spitalicesc este mediul ideal de afaceri pe bani grei si pe spatele bolnavilor.

60555786"Romania, te iubesc": In 195 de spitale din toata tara au fost cheltuite sume colosale ilegal
60555913"Romania, te iubesc": In 195 de spitale din toata tara au fost cheltuite sume colosale ilegal

Am investigat o serie de licitatii organizate in sistem, in ultimii doi ani, iar concluziile te indigneaza”, a declarat Rares Nastase.

Cand spui achizitii publice pentru mediul sanitar romanesc, descoperi automat contracte care, sub o aparenta legalitate, ascund conflicte de interese. Nu e spital in care sa nu gasesti clauze paguboase si licitatii cu dedicatie, adica un sistem secatuit intr-un mod halucinant, o gaura neagra din care se scurg bani la nesfarsit”, a mai precizat corespondentul Stirilor ProTv.

Sursa: Pro TV
  • Rares Nastase
  • Rares Nastase
Citeste mai multe despre: Romania, te iubesc,

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.