Inregistrari reale cu limbajul codat al contrabandistilor la "Romania, te iubesc"
Pro TV | acum 4 ani 11 luni
Embed:

 La "Romania, te iubesc!", Rares Nastase te invita in lumea contrabandistilor, unde pana si limbajul se schimba radical.

 

Traficantii vorbesc codat ca sa-si acopere urmele, dar convorbirile lor sunt inregistrate de anchetatori, iar Rares Nastase iti prezinta dialogurile reale in ancheta sa.

Cine sunt "purceii", ce culoare au "gogosarii" si cum se "afuma carnatul in pod" puteti descifra la Romania, te iubesc!

"Intr-o zi am filmat cu camera ascunsa, in alta am fost martorii unui flagrant pe fasia de protectie la granita cu Ucraina, iar in alta zi am participat la descinderi in pietele unde se vand aceste tigari. Am stat ceva la panda in paduri, a fost ca-n filme. Si apoi am reusit sa avem acces la probe interesante, inclusiv interceptarea unor convorbiri telefonice, o multime de dovezi din procesele cu liderii filierelor contrabandiste care pana acum nu au mai aparut in presa" spune Rares Nastase.

Sursa: Pro TV

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.