Oltenii din Caracal si-au aratat muschii in centrul orasului, contra unor sportivi din Thailanda. Oltenii le-au aratat ce inseamna Challenge Day
Pro TV | acum 3 ani 8 luni
Embed:

Oltenii din Caracal au iesit cu mic cu mare sa-si arate muschii in centrul orasului.

 

De ce? Pentru ca a fost Challenge Day, iar Caracalul ... singurul oras din Romania selectionat pentru competitia internationala. Adversarul: orasul Loei din Thailanda. Poate parea surprinzator pentru unii, dar caracalenii nostri au
invins, asa ca orasul Loei este obligat sa arboreze pe primarie steagul Caracalului. Timp de o saptamana. La o zi dupa victorie insa, multi caracaleni habar nu aveau de ce au fost scosi din fabrici si uzine, sa faca miscare.

La uzina de vagoane din Caracal, peste 600 de muncitori au fost scosi la miscare. Regulamentul prevede ca timp de un sfert de ora, intre 9 si 21, fiecare cetatean sa faca miscare.

Si elevii au fost scosi in strada.

La o fabrica de confectii, mai bine de o 1600 de muncitoare au fost scoase in curte sa faca sport, spre mirarea lor.

Echipa "Romania, te iubesc" n-a putut rezistat tentatiei si s-a alaturat caracalenilor in lupta cu thailandezii. Caracalenii, si mai ales caracalencele, vor sa demonstreze ca sunt tari la fizic. Asa ca au pornit in aceasta batalie. Nu ne-ar mira insa daca, dupa aceasta intrecere sportiva, Challenge Day o sa apara mai multe bancuri cu olteni.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Alex Dima, Challenge Day, Romania te iubesc,

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.