Razboiul din fiecare duminica dimineata. Cum sunt eliminate, cu arma la ochi, problemele de acasa si stresul de la serviciu
Pro TV | acum 4 ani 7 luni
Embed:

Intr-o fosta baza de cercetare de langa Bucuresti e forfota mare in fiecare duminica, inca de la ora 8 dimineata. In timp ce alti bucuresteni inca dorm sau fac piata cu plasele in brate, la Domnesti in Ilfov se pune la cale un razboi.

 

Chiar si la 5 grade cu minus si pe zapada.

Protagonisti: 140 de "soldati de weekend", din 6 echipe, 6 cluburi de airsoft, militari de ocazie impartiti in doua tabere adverse.

Scenariul: salvare de ostatici.

Corespondentul Rares Nastase a surprins toata inclestarea zgomotoasa dintre cele doua tabere, o misiune care a durat o jumatate de zi.

De cand e lumea, barbatii si-au dorit sa isi cosume energia. Sa participe la inclestari militare si sa concureze in conditii extreme. Pe timp de pace si intr-o tara in care armata este optionala, cluburile de airsoft impart teritorii si refac scenariile unor batalii celebre.

Oameni aparent obisnuiti si din cele mai diverse domenii evadeaza din cotidian la sfarsit de saptamana. Stresul de la serviciu, problemele de acasa, neajunsurile ... toate se transforma intr-un soi de furie de care multi reusesc sa scape doar apasand pe tragaci.

Aleg sa refuleze cu arma la ochi, isi descarca toate tensiunile in batalii mimate.

Povestea "razboinicilor de weekend", intr-un nou sezon "Romania, te iubesc" -> duminica, 24 februarie 2013, ora 18.00.

Informatii de culise despre materialele celui mai nou sezon de anchete, investigatii si reportaje « Romania, te iubesc! » se gasesc pe Facebook.com/RoTeIubesc

Sursa: Pro TV

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.