"Romania, te iubesc!" a fost lider de audienta
Pro TV | acum 5 ani 18 zile
Alex Dima

Cel de-al noualea sezon al emisiunii "Romania, te iubesc!" a debutat in forta.

 

Romania, blestemul pamantului, „radiografia” sistemului de irigatii facuta de Alex Dima in prima editie din cel de-al noualea sezon al emisiunii "Romania, te iubesc!" a propulsat productia in topul preferintelor telespectatorilor.

Astfel, in intervalul 17:58 – 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTv a fost lider incontestabil de audienta atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban.

4,6 puncte de rating si 15,5% din cota de piata a inregistrat ProTv pe publicul comercial din mediul urban, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, a obtinut 3,5 puncte de rating si 11,5% din cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban ProTv a detinut suprematia, cu un rating de 4,1 puncte si 12,3 procente din cota de piata, spre deosebire de Antena 1, care ocupa si de aceasta data locul al II-lea, cu 3,3 puncte de rating si 9,9 procente din cota de piata.

Minutul de aur al emisiunii, 18:56, aduna in fata micilor ecrane aproape 1.000.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari, iar pe publicul comercial din mediul urban inregistra 7 puncte de rating si 22,1 procente din cota de piata.
 

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania te iubesc, agricultura,

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.