Un furt neobisnut la Potigrafu: 20 de pitici de gradina au disparut. Martorii nu spun nimic, iar cainele nu a latrat deloc
Pro TV | acum 3 ani 8 luni
Embed:

Alerta la Potigrafu. Alba ca Zapada, Aladin si piticul muncitor ...au disparut fara urma.

 

Si nu sunt singurii. Alti 20 de pitici de gradina sunt de negasit. Cativa hoti fara inima i-au smuls din curtea unui gospodar. In loc sa planga, pagubitul rade. Are si de ce! Omul se intreaba de ce s-au chinuit rapitorii sa faca o gaura pe sub gard, cand - si mai simplu - puteau sa-l sara.

Nu paguba, ci lipsa de imaginatie a hotilor i-a uimit pe stapanii piticilor. Suspect este insa faptul ca patrupedul din ograda nu a scos un sunet toata noaptea. In urma hotilor au ramas totusi cateva probe.

In film apare si martorul cheie, care in realitate n-a vazut nimic. Hotii nu au furat la intimplare, ci au facut o selectie.

In fine, proprietarii pluseaza si ofera recompensa: "Le dau 5 milioane de lei celor care imi dau un indiciu unde se afla piticii si o suta de beri."

Un furt cu multe semne de intrebare. De ce politistul a actionat, de ce martorii isi tin gura si nu spun nimic, de ce nu a latrat cainele toata noaptea.

De ce a fost nevoie ca hotii sa sape o groapa, in timp ce la 10 metri gardul lipseste cu desavarsire. Si se mai naste o intrebare: daca piticii s-au saturat ... si-au luat lumea in cap si au plecat?

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Alex Dima, Romania te iubesc, pitici, Potigrafu, furt, hotie,

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.