3 hectare / ora – viteza cu care au disparut padurile de la Revolutie incoace

Pro TV | Publicat acum 4 ani 4 luni
Embed:

366.000 de hectare de padure au disparut de la Revolutie incoace, iar paguba se ridica la 5.000.000.000 de euro. "Toata lumea recunoaste insa ca este de cel putin doua ori mai mare", spune Alex Dima.

Corespondentul Stirilor ProTv revine in padurile patriei si prezinta ce a mai ramas din acestea. "500.000 de hectare de padure sunt neadministrate in acest moment, iar aici fura cine vrea si cum vrea, in timp ce 600.000 de hectare au fost retrocedate sau sunt pe cale sa fie retrocedate cu incalcarea legii", declara Alex.

Codru-i frate cu romanul, spune o vorba din batrani, dar viceversa nu mai e de mult valabilă. Dureros este ca autoritatile sunt partase la pictarea tabloului apocaliptic, iar victime suntem cu totii. "Vorbim despre hoti si oameni care ne fura dreptul la aer curat, duminica, de la 18:00, la Romania, te iubesc!", declara Alex Dima.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Romania te Iubesc, paduri, retrocedare, Alex Dima,
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.