Romania, te iubesc: Second Life - viata virtuala
Pro TV | acum 7 ani 8 luni
Embed:
  • Second Life
-->

In aceeasi editie a emisiunii Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor Pro Tv, Carmen Avram, introduce telespectatorii in lumea in care orice este permis, indiferent de cat de ciudat sau de indraznet ar fi el.

 


Second Life, jocul inventat in urma cu 6 ani, numara acum nu mai putin de 16 milioane de oameni care petrec in acest spatiu virtual si 12 ore pe zi. 

Nu este de mirare succesul pe care il are acest joc, avand in vedere ca distanta de la inhibitie la dezinhibitie e doar de un singur click si ca este singurul mediu in care domneste libertatea absoluta. 

Mai mult decit atat, o gospodina din Germania a devenit recent milioanara in dolari cat se poate de reali, dupa ce a facut o serie de tranzactii imobiliare intr-o lume pur virtuala - Second Life

Reversul medaliei este insa unul dureros: divorturile din viata reala, cauzate de aventurile pur virtuale, sunt un fapt. Povestea unor oameni care duc o viata dubla, numai la Romania te iubesc.

Sursa: Pro TV
  • Second Life
Citeste mai multe despre: Romania te iubesc, Second Life,

facebook

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.rti.stirileprotv.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.